Rólunk

Csak csirkére kevesen mernek alapozni egy éttermet. Mi bevállaljuk. Természetesen a minőségből indulunk ki. A másik fontos alapelvünk a változatosság. Ma eléggé unalmas húsként van jelen a köztudatban a csirkehús. Mi szeretnénk megmutatni azt, hogy milyen érdekes ételek és ízek hozhatók ki belőle a magyar és francia konyhát ötvözve. A recepteket egy francia séf segítségével véglegesítettük és a tapasztalatainkat különböző éttermekben eltöltött gyakorlatok során bővítettük.

Csak csirkére kevesen mernek alapozni egy éttermet. Mi bevállaljuk. Természetesen a minőségből indulunk ki. A másik fontos alapelvünk a változatosság. Ma eléggé unalmas húsként van jelen a köztudatban a csirkehús. Mi szeretnénk megmutatni azt, hogy milyen érdekes ételek és ízek hozhatók ki belőle a magyar és francia konyhát ötvözve. A recepteket egy francia séf segítségével véglegesítettük és a tapasztalatainkat különböző éttermekben eltöltött gyakorlatok során bővítettük.

Küldetésünk

Innováljuk és mai köntösbe öltöztetjük a csirkét melynek igyekszünk visszaadni méltó helyét a gasztronómiában.
Mindezt tesszük a régi hagyományokra alapozva, ugyanakkor a jó ízlést, a minőséget és a 21. század igényeit szem előtt tartva.
Reméljük sikerül bebizonyítani, hogy a csirkének igenis van íze és nem száraz, továbbá szaftos és rendkívül változatos is lehet.

Innováljuk és mai köntösbe öltöztetjük a csirkét melynek igyekszünk visszaadni méltó helyét a gasztronómiában.
Mindezt tesszük a régi hagyományokra alapozva, ugyanakkor a jó ízlést, a minőséget és a 21. század igényeit szem előtt tartva. Azaz a mentes igényekre is reagálunk és fel-feltűnnek a heti ajánlataink, tematikus napjaink, estéink és étlapunk választékában akár a mentes dolgok is.
Törekszünk bebizonyítani, hogy a csirkének igenis van íze és nem száraz, továbbá szaftos és rendkívül változatos is lehet.

Alexandre Caute

Szerencsém volt párizsi fiúként belekóstolni a francia vidék színes világába, megannyi gasztronómiai kincseit már egészen fiatalon felfedezni. A francia gasztronómia legnagyobb képviselői mellett volt lehetőségem felnőni, akik megmutatták és megtanították nekem, mit jelent az, hogy milyen a „jól evés” művészete és élvezete. Én már abba nőttem bele, hogy az alapanyagok gondosan való kiválasztása és minősége elengedhetetlen, nem kompromisszum kérdése. Legszebb emlékeim közé tartoznak azok a felfedező körutak, amikor a szüleimmel együtt képesek voltunk elmenni akár messzire is a legfinomabb almáért, kenyérért vagy a legjobb vajért, hogy végeredményként egy olyan ételköltemény születhessen, amit öröm megosztani azokkal, akiket igazán szeretünk.

Moka Tünde

Egyszerű, vidéki lány vagyok, és imádok enni és főzni. És szeretek mindent, ami francia. Nem vagyok mesterszakács, csak hobbi-amatőr-kísérletező- főző-sütő ínyenc. Azonban a környezetemben bátran kijelenthetem, hogy ínyencekkel, gasztronómia kedvelőivel áldott meg az élet: legnagyobb ízmestereim a szüleim, akik közül apukám tudta leginkább átadni a vörös húsok, vadak és javak elkészítésének csínját-bínját, míg anyukám az újításaival és innovatív receptjeivel és harmonikus ízvilágával ismertette és szerettette meg velem a főzés-sütés világát és tudományát. A hagyományos, falusi ízeket drága nagymamám tudta belém itatni, akinek a „csigalevesére” és haluskájára mindig emlékezni fogok. Persze a sort folytathatnám az unokatestvéremmel és párjával, akik egy-egy éttermet működtetnek vidéken már évek, évtizedek óta, akik szintén hatással voltak rám és az étterem kialakítására. Számomra kihívás kihozni a csirkéből a legjobbat. Ehhez tényleg csak a minőségből lehet kiindulni.

Egyszerű, vidéki lány vagyok, és imádok enni és főzni. És szeretek mindent, ami francia. Nem vagyok mesterszakács, csak hobbi-amatőr-kísérletező- főző-sütő ínyenc. Azonban a környezetemben bátran kijelenthetem, hogy ínyencekkel, gasztronómia kedvelőivel áldott meg az élet: legnagyobb ízmestereim a szüleim, akik közül apukám tudta leginkább átadni a vörös húsok, vadak és javak elkészítésének csínját-bínját, míg anyukám az újításaival és innovatív receptjeivel és harmonikus ízvilágával ismertette és szerettette meg velem a főzés-sütés világát és tudományát. A hagyományos, falusi ízeket drága nagymamám tudta belém itatni, akinek a „csigalevesére” és haluskájára mindig emlékezni fogok. Persze a sort folytathatnám az unokatestvéremmel és párjával, akik egy-egy éttermet működtetnek vidéken már évek, évtizedek óta, akik szintén hatással voltak rám és az étterem kialakítására. Számomra kihívás kihozni a csirkéből a legjobbat. Ehhez tényleg csak a minőségből lehet kiindulni.

Gyere el és alakítsd ki a saját véleményed rólunk.

Szeretettel várunk.